Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Etkö osaa kirjoittaa täydellistä työhakemusta?

taydellinen-tyohakemus

Rekrytointiin ja työn hakemiseen liittyvillä verkkosivustoilla kerrotaan vinkkejä täydellisen työhakemuksen tekemiseen. Sinun tulisi olla persoonallinen ja mielenkiintoinen ja dynaaminen ja helpostilähestyttävä ja vaikka mitä muuta. Lisäksi olet toki rakentanut tunnetun henkilöbrändin ja toiminut työntekijälähettiläänä?

Ilman täydellistä työhakemusta, et voi koskaan saada töitä mistään. Asiantuntijana näissä artikkeleissa käytetään yleensä Googlen tai Facebookin henkilöstöjohtajaa, joka jakaa huippuvinkkejä.

Hyvä hakemus on tietysti parempi kuin huono. Tietotyön tai viestinnän ammattilaiselta voidaan toki odottaa edellä mainittuja asioita. Suurin osa meistä ei kuitenkaan ei ole viestinnän ammattilaisia. EIkä suurin osa työnantajista tätä edellytäkään.

Rehellisesti, työnantajaa kiinnostaa kuinka hyvin suoriudut tarjotuista töistä.
Yksinkertaisuudessaan työnantaja haluaa, että tuotat enemmän rahaa, kuin maksat. Toki on eduksi, jos kanssasi on hauska tehdä töitä, etkä pilaa koko työpaikan ilmapiiriä.

Tee tarpeeksi hyvä työhakemus

Tarpeeksi hyvä työhakemus sisältää seuraavat osiot:

  • Kuka olet?
  • Mitä osaat?
  • Mitä olet tehnyt aiemmin?
  • Oletko luotettava?

Työnantajaa kiinnostaa se, oletko selvinpäin ja ajoissa töissä, eikä se mitä harrastat.

Työhakemuksen ainoana tarkoituksena on varmistaa haastatteluun pääsy. Haastattelussa on helpompi tuoda esiin omaa persoonallisuutta ja luotettavuutta.

Me autamme

UKKO Workin tavoitteena on auttaa työntekijöitä löytämään sopivia työpaikkoja. Meillä on yksinkertainen hakulomake, jossa kyselemme perustiedot. Tämän jälkeen haastattelemme hakijat ja etsimme sopivan työpaikan. Työnantajia ei kiinnosta henkilöbrändisi. Tämän vuoksi mekään emme kysele hölynpölyjuttuja.

Kokeile itse: Klikkaa tästä ja täytä avoin hakemus!

 

 

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

  • Työelämä Itsensä työllistäjien määrä kasvaa – vaihtoehto perinteiselle palkkatyölle ja omalle yritykselle

    Itsensä työllistäjien määrä Suomessa on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana kasvanut merkittävästi. Historiamme aikana erilaiset itsensä työllistämisen tavat ovat kasvattaneet suosiotaan erityisesti taloudellisesti epävarmoina aikoina. Tällä hetkellä itsensä työllistää Suomessa noin 190 000 henkilöä. Itsensä työllistäjiin lukeutuvat monet yksinyrittäjien lisäksi muun muassa freelancerit, ammatinharjoittajat, kevytyrittäjät ja apurahansaajat. Tässä artikkelissa käsitellään itsensä työllistämisen ilmiötä monipuolisesti. Tarkoituksena on huomioida muuttuvan työelämän vaikutuksia työmarkkinoihin,…

    Lue lisää
  • Työelämä Yhteisöllinen työpaikka on hyvä työpaikka – myös yksinyrittäjä kaipaa yhteisöä ympärilleen

    Töissä pitää nykyisin olla kivaa. Työpaikan yhteisöllisyys ja hyvä ilmapiiri ovat nykyisessä työelämässä jo lähes itsestäänselvyyksiä, jos organisaatioon halutaan houkutella alan huippuosaajia. Jos työntekijä ei viihdy töissä, saa kaipaamaansa tukea tai pääse riittävällä tavalla vaikuttamaan itseään ja työyhteisöään koskeviin asioihin, hän vaihtaa työpaikkaa tai ryhtyy yrittäjäksi, vaikka työn sisältö itsessään olisikin mielekästä ja sopivan haastavaa. Yksi työpaikan isoimmista vetovoimatekijöistä on…

    Lue lisää
  • Työelämä Millaista on työnhaku nykyisin?

    Kesätyönhakuruljanssi tuntuu aikaistuvan vuosi vuodelta. Mitä isompi organisaatio, sitä aiemmin rekrytointi aloitetaan. Monissa yrityksissä, kunnissa ja organisaatioissa kesätyöhaku on aloitettu jo alkuvuodesta. Jos haaveena siintää työpaikka kesäksi, kannattaa työnhaku aloittaa viimeistään nyt. Silti tulevanakin kesänä osa hakijoista, koululaisista ja opiskelijoista, jää kovasta yrityksestä huolimatta ilman työtä, sillä yhtä avoinna olevaa paikkaa kohden voi tulla satoja hakemuksia. Millaista työnhaku nykyään oikein…

    Lue lisää