Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Etkö osaa kirjoittaa täydellistä työhakemusta?

taydellinen-tyohakemus

Rekrytointiin ja työn hakemiseen liittyvillä verkkosivustoilla kerrotaan vinkkejä täydellisen työhakemuksen tekemiseen. Sinun tulisi olla persoonallinen ja mielenkiintoinen ja dynaaminen ja helpostilähestyttävä ja vaikka mitä muuta. Lisäksi olet toki rakentanut tunnetun henkilöbrändin ja toiminut työntekijälähettiläänä?

Ilman täydellistä työhakemusta, et voi koskaan saada töitä mistään. Asiantuntijana näissä artikkeleissa käytetään yleensä Googlen tai Facebookin henkilöstöjohtajaa, joka jakaa huippuvinkkejä.

Hyvä hakemus on tietysti parempi kuin huono. Tietotyön tai viestinnän ammattilaiselta voidaan toki odottaa edellä mainittuja asioita. Suurin osa meistä ei kuitenkaan ei ole viestinnän ammattilaisia. EIkä suurin osa työnantajista tätä edellytäkään.

Rehellisesti, työnantajaa kiinnostaa kuinka hyvin suoriudut tarjotuista töistä.
Yksinkertaisuudessaan työnantaja haluaa, että tuotat enemmän rahaa, kuin maksat. Toki on eduksi, jos kanssasi on hauska tehdä töitä, etkä pilaa koko työpaikan ilmapiiriä.

Tee tarpeeksi hyvä työhakemus

Tarpeeksi hyvä työhakemus sisältää seuraavat osiot:

  • Kuka olet?
  • Mitä osaat?
  • Mitä olet tehnyt aiemmin?
  • Oletko luotettava?

Työnantajaa kiinnostaa se, oletko selvinpäin ja ajoissa töissä, eikä se mitä harrastat.

Työhakemuksen ainoana tarkoituksena on varmistaa haastatteluun pääsy. Haastattelussa on helpompi tuoda esiin omaa persoonallisuutta ja luotettavuutta.

Me autamme

UKKO Workin tavoitteena on auttaa työntekijöitä löytämään sopivia työpaikkoja. Meillä on yksinkertainen hakulomake, jossa kyselemme perustiedot. Tämän jälkeen haastattelemme hakijat ja etsimme sopivan työpaikan. Työnantajia ei kiinnosta henkilöbrändisi. Tämän vuoksi mekään emme kysele hölynpölyjuttuja.

Kokeile itse: Klikkaa tästä ja täytä avoin hakemus!

 

 

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

  • Työelämä Millaista on sujuva työ?

    Kun työ sujuu, tulee yleensä kokonaisvaltaisen hyvä fiilis ja toisin päin: kun töissä on hyvä olla, työ myös yleensä sujuu. Tämä ei toki ole kiveen hakattu fakta. Työ voi sujua hyvin, vaikka se ei toisikaan sen suurempaa iloa arkipäiviin. Työ kuitenkin on usein edes jokseenkin mielekästä, kun sen saa sujumaan hyvin ja mutkattomasti. Mielekkyys omaa työtä kohtaan luo erityisen hyvän…

    Lue lisää
  • Työelämä Näin parannat työhaastattelukokemusta - 6 vinkkiä rekrytoijalle

    Osaajapula on tosiasia jo monella alalla Suomessa ja erityisesti kovan tason asiantuntijoista käydään tiukkaa kilpailua yritysten kesken. Huippuasiantuntijoilla on varaa valita kenen kanssa seuraavan työsopimuksensa allekirjoittavat. Työhaastattelussa rekrytoijan täytyy pystyä vakuuttamaan työnhakija siitä, että juuri tämä organisaatio on parhain mahdollinen vaihtoehto hänelle. Oletko joskus rekrytoijana miettinyt, miten saisit tehtyä hakijan näkökulmasta hyvästä työhaastattelusta erinomaisen ja pystyisit erottumaan muiden organisaatioiden pitämistä…

    Lue lisää
  • Työelämä Ammatillinen kehittyminen: kuinka toteuttaa sitä tietoisesti?

    Opiskeluaikana saa työelämälleen tietopohjan ja lähtölaukauksen – mutta suurin kehitys tapahtuu vasta ammattia harjoittaessa. Nykyisessä työelämässä harvoin jämähdetään paikalleen, vaan uutta pääsee oppimaan jatkuvasti. Työn mukana kehittymistä ja oppimista tapahtuu huomaamattakin, mutta näihin voi itsekin vaikuttaa paljon! Ammatillinen kehittyminen on niin työnantajan kuin työntekijän itsensäkin vastuulla. Työntekijällä se voi tarkoittaa hänen sen hetkiseen toimeensa liittyvää osaamisen laajentamista, syventämistä tai tiedon…

    Lue lisää