Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Etkö osaa kirjoittaa täydellistä työhakemusta?

taydellinen-tyohakemus

Rekrytointiin ja työn hakemiseen liittyvillä verkkosivustoilla kerrotaan vinkkejä täydellisen työhakemuksen tekemiseen. Sinun tulisi olla persoonallinen ja mielenkiintoinen ja dynaaminen ja helpostilähestyttävä ja vaikka mitä muuta. Lisäksi olet toki rakentanut tunnetun henkilöbrändin ja toiminut työntekijälähettiläänä?

Ilman täydellistä työhakemusta, et voi koskaan saada töitä mistään. Asiantuntijana näissä artikkeleissa käytetään yleensä Googlen tai Facebookin henkilöstöjohtajaa, joka jakaa huippuvinkkejä.

Hyvä hakemus on tietysti parempi kuin huono. Tietotyön tai viestinnän ammattilaiselta voidaan toki odottaa edellä mainittuja asioita. Suurin osa meistä ei kuitenkaan ei ole viestinnän ammattilaisia. EIkä suurin osa työnantajista tätä edellytäkään.

Rehellisesti, työnantajaa kiinnostaa kuinka hyvin suoriudut tarjotuista töistä.
Yksinkertaisuudessaan työnantaja haluaa, että tuotat enemmän rahaa, kuin maksat. Toki on eduksi, jos kanssasi on hauska tehdä töitä, etkä pilaa koko työpaikan ilmapiiriä.

Tee tarpeeksi hyvä työhakemus

Tarpeeksi hyvä työhakemus sisältää seuraavat osiot:

  • Kuka olet?
  • Mitä osaat?
  • Mitä olet tehnyt aiemmin?
  • Oletko luotettava?

Työnantajaa kiinnostaa se, oletko selvinpäin ja ajoissa töissä, eikä se mitä harrastat.

Työhakemuksen ainoana tarkoituksena on varmistaa haastatteluun pääsy. Haastattelussa on helpompi tuoda esiin omaa persoonallisuutta ja luotettavuutta.

Me autamme

UKKO Workin tavoitteena on auttaa työntekijöitä löytämään sopivia työpaikkoja. Meillä on yksinkertainen hakulomake, jossa kyselemme perustiedot. Tämän jälkeen haastattelemme hakijat ja etsimme sopivan työpaikan. Työnantajia ei kiinnosta henkilöbrändisi. Tämän vuoksi mekään emme kysele hölynpölyjuttuja.

Kokeile itse: Klikkaa tästä ja täytä avoin hakemus!

 

 

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

  • Työelämä Projektiluontoisuus ja itsensätyöllistyminen lisääntyvät – graafinen ala esimerkkinä murroksessa

    Olin kesäkuussa panelistina Grafia ry:n “Jutellaan vähän työn tulevaisuudesta”-tapahtumassa. Tapahtumassa kanssani panelisteina olivat Tiina Latva Werkligistä, Matti Vesanen Veli Creativesta ja Mikko Koivisto Hellonista. Moderaattorina toimi Kaarle Hurtig Kaarle & Kumppanista. Käsittelimme paneelissa melko laajasti sekä graafisen alan että työn tulevaisuutta. Puhuimme muun muassa siitä, miltä alan tulevaisuudennäkymät näyttävät, kuinka organisaatiot tulevat muuttumaan, minkälaisia organisaatiot tulevat jatkossa olemaan ja millaiset…

    Lue lisää
  • Työelämä Työelämän trendit: mikä työelämässä puhuttaa?

    Työelämä on trendikäs keskustelun aihe moneltakin kantilta tarkasteltuna. Erityisesti digitalisaatio, automatisaatio ja muu teknologian kehitys aiheuttavat puhinaa ja pöhinää toistuvasti; milloin robotit vievät työmme, kun taas toiste teknologia luo Suomeen lisää työpaikkoja. Mistä kaikesta työelämässä nyt keskustellaan? Mikä on pinnalla ja miltä työelämä näyttää näin 2020-luvun kynnyksellä? Etsimme puolestasi vastauksia näihin kysymyksiin. Oppiminen on avaintaito Teknologian kasvusta ja roolista päästään…

    Lue lisää
  • Työelämä Ole itse paras pomosi

    Itsensä johtaminen on oikeastaan itsensä käskemistä, jotta saisi aikaan jotakin. Kevytyrittäjät tekevät usein töitä itsenäisesti, jolloin he saavat itse päättää kenelle, milloin ja minkä verran tekevät töitä. Valinnanvapaus on ihanaa, mutta hommat saattavat jäädä helposti tekemättä, jos ei ole pomoa, joka käskee tai deadlinea, joka kolkuttelee. Kiire onkin läsnä nykymaailmassa monella. Tuntuu, että koko ajan on hirvittävästi tehtävää, mutta silti…

    Lue lisää