FREE.fi:ltä siirtyminen UKKO.fi-palveluun

Hae freelancereita ilmaiseksi

Tuottaako sopivien osaajien löytäminen päänvaivaa? Hirvittääkö rekrytointipalveluiden hinnat? Kumppaninamme voit ilmoittaa avoimesta toimeksiannosta ja löytää juuri oikean osaajan verkostostamme helposti ja täysin veloituksetta.

Jätä ilmoitus ja löydä työllesi tekijä 200 000 osaajamme joukosta

Hae freelancereita ilmaisella ilmoituksella

Paras aika tavoitella arkisin:

Tiedot tehtävästä työstä

Työn alkaminen(Pakollinen)
PP dot KK dot VVVV
Korvaus työstä(Pakollinen)
Työn sijainti(Pakollinen)
Minkä tyyppisiä osaajia haet?(Pakollinen)

Tyoilmoitukset

Tulossa työilmoitukset UKKO-palveluun! Näkyvyys on taattu ja työn hakeminen on vaivatonta.

Olipa kyseessä lyhytaikainen projekti tai pidempiaikainen tarve, verkostostamme löytyy tekijöitä eri aloilta ja erityisosaamisalueilta. Tulevaisuudessa työilmoitukset tulevat suoraan käyttäjiemme UKKO-palvelun sisään, josta hakeminen on todella helppoa!

Säästät siis aikaa ja vaivaa, sillä rekrytointiprosessi hoituu nopeasti ja vaivattomasti. Et tarvitse välikäsiä tai kalliita rekrytointikonsultteja.

Kun sopiva osaaja löytyy, yhteistyön aloittaminen käy helposti ja joustavasti UKKO.fi:n kautta. Jätä ilmoituksesi jo tänään ja löydä seuraava tähtitekijäsi!

Mask group

UKKO.fi-kumppanuus lyhyesti

Yhteistyökumppanuus on yrityksesi ja UKKO.fi:n välinen yhteistyömalli, joka mahdollistaa freelancereiden vastuullisen työllistäminen toimeksiantosuhteeseen.

Tarjoamme yrityksellesi asiantuntijuutta ja työkaluja, joiden avulla työllistämistä ja laskuttamista helpotetaan merkittävästi. Myös työn suorittajien arki helpottuu, kun UKKO.fi vastaa heidän kysymyksiinsä yrittäjyydestä, rekisteröitymisestä sekä laskuttamisesta.

Kumppanuus sopii jokaiselle yritykselle, joka jo työllistää freelancereita tai haluaa tutustua toimeksiantosuhteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.